Södra Skåne | Öppen mån-tors 9-17 | 040-162700

Välkommen till Matt-Tvätten

Vi är Sveriges största och äldsta specialiserade företag inom rengöring och tvätt av mattor och möbler.

Kontakta

Vi finns i hela södra Skåne. I våra egna vagnar hämtar vi upp och levererar mattor, möbler, dynor och madrasser för rengöring och tvätt. Med vår frakttjänst kostar det endast 200,00 kr. per beställning för avhämtning och leverans.
Du är också välkommen att själv leverera till vår adress i Malmö under våra öppettider.

Matt-tvätt

Tvätt av mattor är Matt-Tvättens kärnverksamhet. Vi är marknadsledande och i vår produktion tvättar vi cirka 200 lösa mattor i veckan. Vi har Europas största specialanläggning för tvättning, sköljning och pressning av mattor. Vi garanterar bästa möjliga resultat när du skickar dina mattor på tvätt till oss.

Reparation av mattor

På vår egen reparationsavdelning har vi yrkeskunniga som är specialister på professionell reparation av mattor. Vi har stor erfarenhet av underhållsreparationer som reparation av fransar och kanter. Men vi kan även genomföra större specialuppgifter.

Tvätt av täcken och bäddmadrasser

Genom att tvätta och desinficera täcken och bäddmadrasser förbättrar du din sängmiljö. Vi tar kål på damm, husdammskvalster och annan smuts. Du gör dig själv en tjänst genom att skicka ditt täcke och bäddmadrass på tvätt hos oss.

Miljöhänsyn

Matt-Tvätten använder inga organiska lösningsmedel för matt-tvätt och möbelrengöring. Mattor och möbler ska behandlas med hänsyn till resultat, materialet och miljön. Alla mattor tvättas eftersom det ger bäst resultat för mattan och miljön. Vår tvättanläggning filtrerar och återanvänder vattnet flera gånger. Du behöver inte bekymra dig om kemisk avdunstning från dina saker, när de har varit på tvätt och rengöring hos oss.

4 goda skäl till att köpa en matt-tvätt

1

Mattan blir ren och glänsande.

2

Sand piskas bort och förlänger mattans livslängd.

3

Det är bra för inomhusklimatet.

4

Att ta hand om sin matta är den hållbara lösningen.

Vilka är vi?

Vi är Sydsveriges äldsta matt-tvätt. Företaget grundades med syftet att skapa en solid verksamhet, baserat på stora kunskaper och erfarenheter om mattrengöring – kunskaper och erfarenheter som idag gjort oss till experter på mattrengöring och rengöring av alla slags möbler i Skåne. Vi är den enda svenska medlemmen i den ansedda sammanslutningen av yrkesverksamma med hög expertis inom mattrengöring och tvätt av möbler ”Association of European Carpet-Cleaners”.

Kontakta Oss Nu

    MATT-TVÄTTEN AF 2004 AB

    KONTAKTINFO

    Södra Fiskehamnen
    216 12 Limhamn
    c/o Sydsegel
    Tlf. 0737 00 55 57

     

    ÖPPET

    Vi hämtar och levererar i södra Skåne. Ring 040-162700 mån till tors 9-17 för att beställa eller andra frågor. Eller fyll i vårt kontaktformulär.

    Lämna du själv in på vår adress i Limhamn uppmanar vi dig att ringa 0737 00 55 57 för att boka tid innan du kommer. Öppen mån till fre 9-17 (12-13 lunch).