Södra Skåne | Öppen mån-tors 9-17 | 040-162700

Integritetspolicy

Översikt:

  1. Ägarinformation
  2. Vad är Cookies?
  3. Hur du raderar eller blockerar cookies
  4. Syftet med cookies på vår webbplats
  5. Google Analytics
  6. Annonsnätverk
  7. Användning av personuppgifter
  8. Hur länge sparas cookies?

 

1. Ägarinformation

Webbplatsen www.matt-tvatten.se ägs av:

Møbel- og Tæpperenseriet V/Jens-Ole Nielsen

Ryttermarken 2 B

3520 Farum

CVR-nr.: 25329848

Telefon: 44 99 41 41

E-post: [email protected]

 2. vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att kunna känna igen din dator vid återkommande besök. Det finns ingen personlig information sparad i våra cookies och de kan inte innehålla virus. Møbel- og Tæpperenseriet V/Jens-Ole Nielsen använder cookies enligt nedanstående syften.

 3. Så undviker jag cookies från Møbel- og Tæpperenseriet V/Jens-Ole Nielsen

Om du inte vill ta emot cookies kan du blockera dem. Som användare kan du själv bestämma om du vill acceptera eller radera alla cookies, eller kontrollera dem individuellt för varje enskild webbplats. Du kan göra individuella inställningar i dina webbläsarinställningar.

 4. Møbel- og Tæpperenseriet V/Jens-Ole Nielsen använder cookies för följande ändamål

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan komma ihåg dina preferenser.
  • Trafikmätning, så vi vet hur många som besöker renseriet.dk och kan dokumentera detta gentemot tredje part.
  • Beteendebaserad individuell riktning av innehåll, så vi kan visa dig det innehåll som vi antar är mest relevant för dig. 

 

 

5. Møbel- og Tæpperenseriet V/Jens-Ole Nielsen använder Google Analytics (trafikmätning m.m.)

Møbel- og Tæpperenseriet V/Jens-Ole Nielsen använder cookies från Google Analytics för att mäta trafiken på renseriet.dk.

 

Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

 6. Annonsnätverk

Møbel- og Tæpperenseriet V/Jens-Ole Nielsen använder följande annonsnätverk:

  • Google

 

7. Användning av personuppgifter

Personuppgifter lämnas aldrig ut till tredje part, om du inte uttryckligen ger ditt samtycke till detta, och vi samlar aldrig in personuppgifter utan att du själv har lämnat oss dessa uppgifter genom registrering, köp eller deltagande i en undersökning etc. Här samlas information om namn, adress, postnummer, e-post, kön, ålder, intressen, åsikter och kunskap om olika ämnen in. Personuppgifter används för att genomföra det köp eller den tjänst som informationen samlats in för. Informationen används också för att få ökad kunskap om dig och andra användare av vaskeriet.dk. Denna användning kan innefatta undersökningar och analyser som syftar till att förbättra våra produkter, tjänster och teknologier, samt att visa innehåll och annonser som är anpassade efter dina intressen och hobbyer.

 

7.1 Kontakt gällande personuppgifter:

Om du vill ha tillgång till de uppgifter som är registrerade om dig hos Møbel- og Tæpperenseriet V/Jens-Ole Nielsen, ska du kontakta [email protected] eller ringa 44994141. Om felaktiga data har registrerats eller om du har andra invändningar kan du också kontakta samma ställe. Du har möjlighet att få insyn i vilken information som är registrerad om dig och du kan invända mot en registrering enligt reglerna i Personuppgiftslagen.

 

7.2 Skydd av personuppgifter

Enligt dataskyddsförordningen måste dina personuppgifter förvaras säkert och konfidentiellt. Vi sparar dina personuppgifter på datorer med begränsad åtkomst, som är placerade i kontrollerade faciliteter, och våra säkerhetsåtgärder granskas regelbundet för att säkerställa att vår användarinformation hanteras korrekt och med hänsyn till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet vid dataöverföringar via internet. Det innebär att det kan finnas en risk för att andra obehöriga får tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Du lämnar således dina personuppgifter på eget ansvar. 

Personuppgifter raderas eller anonymiseras kontinuerligt när det syfte de samlades in för avslutas. Personuppgifter sparas högst i 12 månader efter användning. Den snabba utvecklingen på internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för behandling av personuppgifter. Om vi gör det, kommer vi naturligtvis att uppdatera datumet för ”senast uppdaterad” längst ner på sidan. I händelse av väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig genom ett tydligt meddelande på renseriet.dk. I den utsträckning personuppgifter om dig behandlas enligt dataskyddsförordningen har du rätt att få information om vilka personuppgifter som kan hänföras till dig. Om det visar sig att de uppgifter eller data som behandlas om dig är felaktiga eller vilseledande har du rätt att begära att de rättas, raderas eller blockeras. 

Du kan när som helst göra invändningar mot att uppgifter om dig behandlas. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke. Du har möjlighet att klaga på behandlingen av uppgifter och data som rör dig. Klagomål ska lämnas till Datatilsynet enligt dataskyddsförordningen.

 

8. Hur länge sparas cookies?

Cookies raderas automatiskt efter ett visst antal månader (antalet månader kan variera), men de förnyas efter varje besök.

 

 

MATT-TVÄTTEN AF 2004 AB

KONTAKTINFO

Södra Fiskehamnen
216 12 Limhamn
c/o Sydsegel

 

ÖPPET

Vi hämtar och levererar i södra Skåne. Ring 040-162700 mån till tors 9-17 för att beställa eller andra frågor. Eller fyll i vårt kontaktformulär.

Lämna du själv in på vår adress i Limhamn uppmanar vi dig att ringa 0737 00 55 57 för att boka tid innan du kommer. Öppen mån till fre 9-17 (12-13 lunch).