Södra Skåne | Öppen mån-tors 9-17 | 040-162700

Möbelrengöring

Möbel-rengöring

Vi är specialister på att rengöra möbler. Vi rengör och impregnerar alla typer av stoppade möbler, möbelklädsel, kuddar och huvudkuddar. Sedan företaget grundades 2005 har vi fokuserat på att använda och utveckla metoder som är effektiva, men samtidigt skonsamma mot materialen.

Vår möbelrengöring

Vår rengöring av möbler består av en våtrengöring som är anpassad till möbelns material. Varje möbel, kudde eller huvudkudde handtvättas i en speciell såpblandning. Vi tvättar och skrubbar möblerna med handkraft. Fläckar och märken kan oftast tas bort eller reduceras så mycket att resultatet blir tillfredsställande. Vi har sett allt när det kommer till fläckar på möbler. Vi har  erfarenhet av behandling av fläckar och märken efter kaffe, te, rödvin, spya, urin, blod och så vidare. Efter att möbeln tvättats och eventuella fläckar behandlats, sätter vi möbeln på torkning. När möbeln torkat helt, inspekterar vi den och om vi tror att vi kan förbättra resultatet tvättar vi den en omgång till innan vi ger tillbaka möbeln till kunden. Avslutningsvis impregnerar vi möbeln så att tyget förseglas och blir motståndskraftigare mot fläckar och smuts.

Matt-Tvätten – Ett säkert val

Du kan tryggt skicka dina möbler på rengöring hos oss. Vi har erfarenheter av rengöring av plast, ull och velour, alcantara med flera. Nedan ser du ett utplock av möbler, som vi ofta in för rengöring och som vi därmed har stor erfarenhet att behandla:

Rengöring av Delphi-soffan och 315 soffor samt Ox Chair från Erik Jørgensen.

Rengöring av Ægget, Svanen och 7’eren från Arne Jacobsen.

Rengöring av Baseline-soffan från Eilersen.

Rengöring av Eames-stolar.

Rengöring av dynor till Pernilla-stol från Bruno Mathsson.

Rengöring av Wegener-stolar.

Rengöring av kuddset till Børge Mogensens spjälsoffa.

MATT-TVÄTTEN AF 2004 AB

KONTAKTINFO

Södra Fiskehamnen
216 12 Limhamn
c/o Sydsegel
Tlf. 0737 00 55 57

 

ÖPPET

Vi hämtar och levererar i södra Skåne. Ring 040-162700 mån till tors 9-17 för att beställa eller andra frågor. Eller fyll i vårt kontaktformulär.

Lämna du själv in på vår adress i Limhamn uppmanar vi dig att ringa 0737 00 55 57 för att boka tid innan du kommer. Öppen mån till fre 9-17 (12-13 lunch).