Södra Skåne | Öppen mån-tors 9-17 | 040-162700

Möbelrengöring

Vi är specialister på att rengöra möbler. Vi rengör och impregnerar alla typer av stoppade möbler, möbelklädsel, kuddar och huvudkuddar. Sedan företaget grundades 2005 har vi fokuserat på att använda och utveckla metoder som är effektiva, men samtidigt skonsamma mot materialen.

Vår möbelrengöring

Vår rengöring av möbler består av en våtrengöring som är anpassad till möbelns material. Varje möbel, kudde eller huvudkudde handtvättas i en speciell såpblandning. Vi tvättar och skrubbar möblerna med handkraft. Fläckar och märken kan oftast tas bort eller reduceras så mycket att resultatet blir tillfredsställande. Vi har sett allt när det kommer till fläckar på möbler. Vi har  erfarenhet av behandling av fläckar och märken efter kaffe, te, rödvin, spya, urin, blod och så vidare. Efter att möbeln tvättats och eventuella fläckar behandlats, sätter vi möbeln på torkning. När möbeln torkat helt, inspekterar vi den och om vi tror att vi kan förbättra resultatet tvättar vi den en omgång till innan vi ger tillbaka möbeln till kunden. Avslutningsvis impregnerar vi möbeln så att tyget förseglas och blir motståndskraftigare mot fläckar och smuts.

Matt-Tvätten – Ett säkert val

Du kan tryggt skicka dina möbler på rengöring hos oss. Vi har erfarenheter av rengöring av plast, ull och velour, alcantara med flera. Nedan ser du ett utplock av möbler, som vi ofta in för rengöring och som vi därmed har stor erfarenhet att behandla:

Rengöring av Delphi-soffan och 315 soffor samt Ox Chair från Erik Jørgensen.

Rengöring av Ægget, Svanen och 7’eren från Arne Jacobsen.

Rengöring av Baseline-soffan från Eilersen.

Rengöring av Eames-stolar.

Rengöring av dynor till Pernilla-stol från Bruno Mathsson.

Rengöring av Wegener-stolar.

Rengöring av kuddset till Børge Mogensens spjälsoffa.

Effektiv Möbelrengöring för Alla Material

Våra skräddarsydda möbelrengöringstjänster är utformade för att passa alla typer av möbler och material. Oavsett om det är trä, tyg, läder eller andra känsliga material, kan vårt team hantera det med precision och omsorg. Vi använder endast högkvalitativa rengöringsprodukter som är skonsamma mot möbeltyper och samtidigt kraftfulla nog att eliminera envis smuts och fläckar. Vår målsättning är att förlänga livslängden på dina möbler och bibehålla deras naturliga skönhet.

Vi förstår att varje möbel är unik och kräver särskild uppmärksamhet. Vår expertis inom möbelrengöring gör att vi kan anpassa våra tjänster efter dina specifika behov och möbelns material. Med Matt-Tvatten.se kan du vara säker på att dina möbler kommer att behandlas med noggrannhet och professionalism, vilket resulterar i en ren och fräsch yta.

 

Varför Välja Matt-Tvatten.se för Möbelrengöring?

När du väljer Matt-Tvatten.se för din möbelrengöring får du inte bara tillgång till vårt erfarna team av möbelrengöringsexperter, utan också förmånen av vårt engagemang för miljövänliga metoder. Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter och hållbara arbetsmetoder. Så när du väljer oss för din möbelrengöring, investerar du inte bara i skönheten i dina möbler utan också i en grönare och mer hållbar framtid.

Slutligen är Matt-Tvatten.se stolta över vår överlägsna kundservice. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa långvariga relationer. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi är dedikerade till att leverera en möbelrengöringstjänst som inte bara möter utan överträffar dina förväntningar. Välj Matt-Tvatten.se för att bevara skönheten i dina möbler och ge dem det de förtjänar.

MATT-TVÄTTEN AF 2004 AB

KONTAKTINFO

Södra Fiskehamnen
216 12 Limhamn
c/o Sydsegel

 

ÖPPET

Vi hämtar och levererar i södra Skåne. Ring 040-162700 mån till tors 9-17 för att beställa eller andra frågor. Eller fyll i vårt kontaktformulär.

Lämna du själv in på vår adress i Limhamn uppmanar vi dig att ringa 0737 00 55 57 för att boka tid innan du kommer. Öppen mån till fre 9-17 (12-13 lunch).