Södra Skåne | Öppen mån-tors 9-17 | 040-162700

Repara-tion av äkta mattor

Reparation av äkta mattor

Vi har vår egen reparationsavdelning och kan erbjuda professionell reparation av mattor. Vi har professionella reparatörer som har stor erfarenhet av mattreparation. Vi kan klara av alla typer av reparationer av äkta mattor.

Underhållsreparationer

Om mattan börjat att fransa sig eller kanterna rivs upp ska mattan repareras. Om den inte repareras, kommer mattan att nystas upp på golvet och glädjen med och värdet på mattan kommer att försvinna i takt med fransningen. Reparation av trasiga fransar och slitna upprullningar på långsidorna är en vanlig underhållsreparation, som inte är så kostsam att göra, särskilt inte om reparationen genomförs innan skadorna blir omfattande.

Tæppereparation MOT

Större reparationer

Hål, revor och brännmärken kan repareras så att de inte syns. Om det är hål i mattan infogas nya varptrådar i hålet, så att det knyts en ny lugg med färger och kvalitet som passar in i mattans mönster. Denna typ av reparation är ganska kostsam vid större skador och den skadade mattan ska ha ett ganska högt värde för att det ska vara värt att reparera den. Om din matta blivit blek av ljuspåverkan, kan detta ofta avhjälpas genom att klippa toppen av mattans lugg, så att de ursprungliga färgerna kommer fram igen. Kontakta oss för att föra en dialog om vad som är rätt för dig och din matta.

Behandling av missfärgning

Missfärgning kan uppstå när en matta utsätts för påverkan av vatten eller annan vätska. Detta gör att mattan ser smutsig och oklar. Vi behandlar ofta mattor som varit utsatta för vattenskador och har samlat på oss över 15 års erfarenhet på området.

MATT-TVÄTTEN AF 2004 AB

KONTAKTINFO

Södra Fiskehamnen
216 12 Limhamn
c/o Sydsegel

 

ÖPPET

Vi hämtar och levererar i södra Skåne. Ring 040-162700 mån till tors 9-17 för att beställa eller andra frågor. Eller fyll i vårt kontaktformulär.

Lämna du själv in på vår adress i Limhamn uppmanar vi dig att ringa 0737 00 55 57 för att boka tid innan du kommer. Öppen mån till fre 9-17 (12-13 lunch).