Södra Skåne | Öppen mån-tors 9-17 | 040-162700

Tvätt av täcken och bäddmadrasser

Tvätt av täcken och bädd-madrasser

Din bäddmadrass, täcke och madrass utsätts för lite av varje, även om du ligger stilla den mesta tiden i sängen. Det beror på att du svettas under natten, men dessutom din sängmiljö på sig massa damm och smuts. Med en tvätt och desinficering av dina täcken och bäddmadrasser är du säker på att få en ren och härlig sängmiljö. Vi har fasta, låga och genomskinliga priser på täcktvätt och rengöring av bäddmadrass.

Vår tvätt av täcken och bäddmadrasser

Att tvätta täcken och bäddmadrasser är ingen stor vetenskap. Täcken och kuddar tvättas och torkas vid en så hög temperatur att alla kvalster och bakterier dör. Bäddmadrasserna tvättas även och torkas i ett av våra torkrum. Du får tillbaka dina täcken och bäddmadrasser härligt rena och torra.

Vad man kan själv göra för att hålla sängmiljön fräsch och ren?

För att hålla din sängmiljö fräsch och ren, ska du se till att ha ordentlig ventilering morgon och kväll samt att vända din madrass var 2-3:e månad. Dessutom är det en fördel att vänta lite med bäddningen lite på morgonen, för att ge madrassen tid att avge lite av den fukt som den har sugit upp under natten. När du byter sängkläder hjälper dammsugning mycket mot kvalster, så dammsug gärna varje gång du byter sängkläder.

MATT-TVÄTTEN AF 2004 AB

KONTAKTINFO

Södra Fiskehamnen
216 12 Limhamn
c/o Sydsegel

 

ÖPPET

Vi hämtar och levererar i södra Skåne. Ring 040-162700 mån till tors 9-17 för att beställa eller andra frågor. Eller fyll i vårt kontaktformulär.

Lämna du själv in på vår adress i Limhamn uppmanar vi dig att ringa 0737 00 55 57 för att boka tid innan du kommer. Öppen mån till fre 9-17 (12-13 lunch).